Obaveštavamo sve učesnike i potencialno zainteresovane,za  takmičenja u Konjicu da predvidjeni prevoz za odlazak sa velikim autobusom je otpao zbog nedovoljnog broja prijavljenih za prevoz.Odlazak na ovo neverovatno lepo mesto(to tvrde i  naši učesnici koji su tamo plivali u septembru prošle godine)ćemo organizovati sa minibusom 20+1 putnik(na gore navedenim slikama) opremljenim audio-video opremom, mikrofonom, klima uređajima, itd...

Što se tiče uslova takmičenja u pogledu temperature vode i vremenske prognoze do tog takmičenja i sam dan trke, oni su izuzetno povoljni.Vreme do takmičenja će biti po prognozi toplo ,i bez kišovitih dana.Ovo jezero je malo , nalazi se u kotlini i jako brzo se zagreje.Sama satnica takmičenja je utvrdjena da se pliva u 15 h kada je voda najtoplija u toku dana.

Svi oni koji se bave ovim sportom , pogotovo mladji koji imaju afinitet većih medjunarodnih takmičenja i rezultata moraju biti spremni da plivaju u raznim vremenskim uslovima, jer ovo je takmičenje na otvorenim vodama.Moraju da i postepeno prilagode organizam na te promene ,a i naučno je dokazano da na taj način dolazi do opšteg jačanja imuniteta organizma.

Da bi mogli organizovati ovaj prevoz potrebno je da se  prijavi još 6.putnika.Prijave se mogu izvršiti do 10.06.2019.god na mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili porukom na telefon 063-506-187.

Ukoliko ne bude popunjen broj , nažalost neće biti organizovanog prevoza za Boračko jezero jer prevoznik nije više  u mogućnosti da drži rezervaciju vozila jer i sad ima dosta drugih zahteva.  

Klubovi

 

   

 

 

 

 

 

   

 

 

 

   

 

  

 

 

 

     

 

 

 

    

   

   

 

 

SAVEZ ZA DALJINSKO-MARATONSKO I MASTERS PLIVANJE SRBIJE

 Izrada - održavanje sajtova i Internet marketing

2019-11-22 08:38:57