Takmičenje u Bačkoj Topoli 6.-7.jula 2019.godine sa tri distance 3.,5. i 10.km je prvo iz Srbije, ove godine koje se nalazi u Kalendaru Global Swim Series ,najveće serije u svetu koja okuplja najpoznatije  dogadjaje u plivanju na otvorenim vodama,sa 184 trke iz 37.država sa preko 116.000 učesnika.

Ovo je prilika za naše i inostrane  takmičare da počnu da sakupljaju bodove.U bodovanju na ovom takmičenju uključeni su svi učesnici bez obzira dali su registovani ili su čisti rekreativci.Sva imena će se naći u bodovnoj listi.Za one koji učestvuju u više distanci, uzima se po pravilu najbolji bodovni rezultat.Koliko je to razvijeno pokazuju primeri ljudi koji su išli iz jednog kraja sveta na drugi da bi osvojili bodove,recimo iz Kanade za Filipine.U našem slučaju u okviru SRB OPEN WATER CUPU 2018.kada smo registrovali sedam trka u toj seriji,imamo pozitivan primer dolaska  takmičarki i iz Irske u Bileću za više bodova.

Pokušaćemo i ove godine da registrujemo što više trka u seriju ,kako bi omogućili našim učesnicima mogućnost osvajanja što više bodova i ponavljanja uspeha iz prošle sezone kada se u Top 10 takmičara u grupi  bez neoprena našlo 5. iz Srbije i kada smo imali i rekordera u njegovoj uzrasnoj kategoriji ( Ištvan Priboj 1942.god )

Razmislite o pruženoj prilici i provedite leto u plivačkim aktivnostima.Imate još vremena da se prijavite za vas odgovarajuću trku.

Klubovi

 

   

 

 

 

 

 

   

 

 

 

   

 

  

 

 

 

     

 

 

 

    

   

   

 

 

SAVEZ ZA DALJINSKO-MARATONSKO I MASTERS PLIVANJE SRBIJE

 Izrada - održavanje sajtova i Internet marketing

2020-06-04 11:54:30