POBEDNIČKO POSTOLJE 1-3.M  U  M/Ž

 

1.KOLO MUŠKARCI

 

1.KOLO ŽENE 

Na osnovu zaključenog ugovora o zakupu bazena sa JKP Stadion Subotica (deo slika gore) juče je održano 1.kolo SRB POOL OWS CUP-a.Održane su posebne trke u muškoj i ženskoj konkurenciji.Obe trke su bile vrlo interesantne za gledanje a pogotovo ženska, u kojoj je bilo mnogo uzbudjenja i preokreta najviše od drugog do šestog mesta da bi na kraju Tamara Stanić iz PK Vojvodina priredila iznenadjenje i plasirala se na drugu poziciju odmah iza sestre prvoplasirane Marije Stanić.

Kao u ženskoj tako i u muškoj trci pobednici se nisu dovodili u pitanje, odmah po završetku prvog kruga Erik Pešti PK Marathon Bačka Topola i Marija Stanić PK Vojvodina Novi Sad su stvorili značajnu prednost.Erik Pešti je postigao rekord staze sa vremenom 00:37:58,44.Staza po idealnim uslovima je bila 3.km ali ako se uzmu obilasci oko bova ona je oko 3.200 m.

Postignut je potpuni efekat OWS takmičenja jer se moglo gledati kontinuirano plivanje start-cilj,menjanje tempa i bezbrojni medjusobni obilasci u trkama.

Najstari takmičar je bio Atila Dr. Varga iz Subotice rodjen 16.08.1938.godine,

A najmladji Abel Mesaroš iz Kanjiže rodjen 16.10.2010.godine.

Plivalo se 15.krugova koji su mereni poluautomatski.U nastavku dajemo potpuna prolazna vremena svih takmičara.Na ovaj način će oni i njihovi treneri moći da uporedjuju rezultate prolaza.

Klubovi

 

   

 

 

 

 

 

   

 

 

 

   

 

  

 

 

 

     

 

 

 

    

   

   

 

 

SAVEZ ZA DALJINSKO-MARATONSKO I MASTERS PLIVANJE SRBIJE

 Izrada - održavanje sajtova i Internet marketing

2020-08-08 02:59:11